video

 

 

www.mrfixit.priv.no

 

Bildet over er av mitt nye video kamera - Sony NEX VG 20

 

 

På videosnuttene under så husk å huke av for HD avspilling !!

Hvis ikke må du regne med relativt dårlig videokvalitet..

Mine filmer

 

Filmene er primert laget i Sony Vegas pro. Foreløpig er det bare en vill blanding.. Skal lage katogorier etterhvert,, Vil prøve å få laget en del instruksjons videoer og presentasjoner av nye ting jeg lager eller skaffer meg på eBay..

Jeg prøvde meg på noe nytt.. laget en timelapse av veranda bygget mitt i Påska 2014.

Ikke sånn veldig bra, men vant et gopro kamera med dette i avisen TA ( www.ta.no ) De ønsket videoer fra hva man gjorde i påsken, og fruen og meg bygde veranda på 2 dager, og resten av påsken koset vi oss på den :)

Hunden vår Kito på tur..

Har fått et GoPro HERO silver edition kamera av min kone.. så tester ut timelaps funksjonen.

Her fra Steinvika, eller fortet i Langesund.

 

Klipp fra drifting i Skien natt til 1 Mai 2013

Film snutten er om hvordan jeg lagde meg et bord til å ha på filmrommet.. Ble etterhvert lei av å måtte slå på prosjektor bare for å høre på musikk.. dvs bla i musikk mappene på pc`n eller høre på Spotify.. så jeg lagde meg et bord med innbygget skjerm..

Nikon D80

 

Begynner å bli noen år gamelt, men fungerer meget godt ennå. Ga vell ca 9000,- for kamera huset den gangen hadde linser fra før fra den gang det var film i kamera.. Har handlet nyere objektiver etter dette.

Test fra VG i sin tid:

http://www.vg.no/teknologi/artikkel.php?artid=169814

Canon G12

 

 

Det er vell det nærmeste du kan komme et speil refleks kamera til å være et kompakt kamera. Svært gode bilder, og relativt enkelt å bruke.

Kostet rundt 5000,- når det kom, ligger på rundt 3000,- i skrivende stund.

 

 

 

Jeg tok med meg gopro kamera og en lommelykt til Tangen Fort.. Har alltid hatt lyst til å se hvordan det ser ut inne i bunkerne.. pga mye snø og en rekke uheldige episoder på ferden, ble det en kort tur, og lite filming.. men satt sammen det lille jeg hadde til dette.. Fikk også lagt inn noen korte timelapser for å skape litt "atmosfære" i introen..

En liten timelaps til fra Frydentoppen rett bak huset der hvor jeg bor :) Det blåste noe forferdelig denne dagen.. så slet litt med å finne en stødig plass for GoPro kameraet..

En kort presentasjon av min hjemmekino

Filmen over er av en beredskaps øvelse vi har et par ganger i året der hvor jeg jobber.. fikk ikke filmet så mye pga jeg måtte delta selv også.. og det var vanskelig å filme med de tykke hanskene på.. Filmet på øvingsfeltet hos Norward Bamble.

Kevin min sønn er stup trøtt etter barnehagen.. så ved middags bordet sovner han.. og jeg kunne ikke dy meg, måtte bare filme det :)

Sony HDR-SR12

 

Det tok litt tid før jeg tok det endelige valget da jeg skulle gå over fra tape til digital lagring av video.

Valget falt på Sony pga optikken som er fra Carl Zeiss. Har ikke angret et sekund, fantastisk bilde kvalitet selv i dag. Og det at den har 120Gb harddisk og mulighet for å lagre på minnebrikker (sony sine) var et stort pluss.

Og det at det var Dolby digital 5.1 lyd, var morro :)

Sony VG20e

 

Ville ha meg et nytt kamera med bedre muligheter for å filme med bedre kvalitet i mørke sener. og som takler raske bevegelser bedre.. Så kjøpte dette semi proffe kamera uten å vite at det krevde mye av meg også..

For å si det helt ærlig.. det er svært vanskelig å filme med.. stativ er å anbefale.. men når du får det til gir det virkelig valuta for pengene..

Lyden fra dette kamera er fantastisk bra.. det er dolby digital (5.1) .

"Heller et kreativt kaos enn et velordnet hjem"

 

Besøk mitt foto galleri her: Galleri 1

Copyright 2012 © All Rights Reserved, - Husk opphavsretten ! Ta kontakt på mrfix.it@online.no ved spørsmål.